fbpx
06-11028450 info@truckinn93.nl

Rating: / 10, gebaseerd op reviews

Selecteer een pagina

DAF kleding

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ben je op zoek naar hoogwaardige DAF-kleding? Bekijk dan het aanbod van TruckInn93. In onze webshop vind je alles wat te maken heeft met het truckersbestaan. Wanneer je op zoek bent naar een origineel cadeau, is een ding zeker; hier slaag je gegarandeerd!

DAF-kleding van hoogwaardige kwaliteit

Alle kleding die wij aanbieden, zoals die van DAF, is uitgevoerd in hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast heeft de kleding een vintage feel en een hoogwaardige opdruk, wat bijdraagt aan je complete look. Alle DAF-kleding is te koop in maat S tot XXL, voor zowel mannen als vrouwen. Het is echter van belang dat er niet over de opdruk gestreken wordt en dat de kleding niet in de droger gaat. Zo kan er zo lang mogelijk genoten worden van de kleding!

Bestel binnen enkele stappen

Wanneer je de DAF-kleding gevonden hebt, voeg je deze eenvoudig toe aan het winkelmandje. Vul alle gegevens in en kies voor een van onze betrouwbare betaalmethodes. Je bestelling zal dan binnen twee werkdagen verzonden worden! Meer weten of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op door te (handsfree) bellen naar 06 11 02 84 50. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen. Dit kan naar info@truckinn93.nl.

Anderen bekeken ook:

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid