fbpx
Selecteer een pagina

Kerstpakket mannen

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een echt kerstpakket voor mannen, stel je samen bij TruckInn93. Wij hebben een breed aanbod aan alles wat te maken heeft met truckers, waarbij al onze items een vintage look hebben. Wanneer je op zoek bent naar items voor in een kerstpakket voor stoere mannen, dan slaag je bij ons gegarandeerd!

Een kerstpakket waar mannen echt iets aan hebben

Dit kerstpakket is vooral geschikt voor mannen die werken in de transportsector of voor hen die helemaal fan zijn van vrachtwagens. In onze webshop vind je namelijk alleen items die gerelateerd zijn aan het truckerleven gerelateerd is. Door de vintage touch van de kleding maakt het je look helemaal compleet! Al onze kleding is van de beste kwaliteit en heeft een goede pasvorm. De kledingstukken zijn beschikbaar van maat S tot en met XXL.

Stel zelf het kerstpakket samen

Stel het kerstpakket voor mannen samen en vul het met de truckerskleding die het best bij hem past! Zo geef je een kerstpakket waar mannen tenminste iets aan hebben. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 11 02 84 50 of stuur een mail naar info@truckinn93.nl. Zodra we je gegevens binnen hebben, gaan we ermee aan de slag!

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid