fbpx
06-11028450 info@truckinn93.nl

Rating: / 10, gebaseerd op reviews

Selecteer een pagina

Kerstpakket transport

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ben je op zoek naar leuke producten om een kerstpakket mee samen te stellen en cadeau te doen aan mensen die werkzaam zijn in het transport? Bekijk dan eens het aanbod van TruckInn93. Wij zijn een webshop die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met de transportsector. Benieuwd naar ons volledige aanbod? Bekijk dan onze uitgebreide webshop!

Een kerstpakket met thema transport stel je hier samen

Je kunt via onze webshop eenvoudig een kerspakket samenstellen met een transport thema. Al onze producten hebben een vintage look, wat extra bijdraagt aan de look and feel van het thema. Kies voor leuke T-shirts, petten, broeken, handdoeken, truien of andere accessoires. Eén ding is in ieder geval zeker: bij ons is het mogelijk om een uitgebreid kerstpakket samen te stellen dat helemaal gericht is op transport.

Eenvoudig samen te stellen in onze overzichtelijke webshop

Door onze overzichtelijke en eenvoudige webshop is het in een oogopslag duidelijk wat wij in huis hebben. Stel zelf je kerstpakket met transport thema samen of laat een van onze medewerkers je helpen. Vraag naar de mogelijkheden en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 11 02 84 50 of stuur een mail naar info@truckinn93.nl.

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid