fbpx
Selecteer een pagina

Origineel kerstcadeau personeel

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ben je op zoek naar een origineel kerstcadeau, om cadeau te doen aan je personeel? Bekijk dan het aanbod eens van TruckInn93. In onze webshop vind je alles wat maar met vrachtwagens of truckers te maken heeft. Hier zal je dus zeker slagen wanneer je personeel werkzaam is in de transportsector!

Bestel hier een origineel kerstcadeau voor je personeel

Voor zowel mannen als vrouwen hebben wij een breed aanbod aan truckerskleding en andere vrachtwagen gerelateerde items. Wij bieden kleding aan met een vintage feel, in de maten S tot XXL. In ons assortiment vind je de volgende items:

 

Het is wellicht handig om een wasvoorschrift bij de kleding te doen, wanneer je een kledingstuk als origineel kerstcadeau aan je personeel wil geven. Wanneer deze wasvoorschriften gevolgd worden, gaan de kledingstukken namelijk het langst mee.

Bestel eenvoudig online

Bestel voor al je personeel een origineel kerstcadeau via onze overzichtelijke webshop. Kom je er even niet uit of heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op zodat onze medewerkers je kunnen helpen. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 06 11 02 84 50 of stuur een mail naar info@truckinn93.nl.

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid