fbpx
Selecteer een pagina

Scania webshop

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wanneer je op zoek bent naar Scania producten, moet je de webshop van TruckInn93 eens bekijken. Wij hebben namelijk een ruim aanbod aan alles wat bij de truckerchauffeurs en vrachtwagenfans onder ons in de smaak valt. Zowel voor mannen als vrouwen ga je hier gegarandeerd slagen!

Dé Scania webshop van Nederland

Wanneer je werkzaam bent in de transportsector, is Scania geen onbekend merk voor je. Hoe tof is het als je naast een Scania truck rijden, ook kleding van het merk kunt dragen? Wat het ook is waar je naar op zoek bent, wij hebben de merchandise van dit truckermerk in huis! Ons aanbod bestaat uit:

Wasvoorschriften voor de kleding

Wanneer je kiest voor Scania kleding in onze webshop, voorzien we je van wasvoorschriften.
Zo wordt er aangegeven dat je de kleding binnenstebuiten moet wassen en het wasprogramma niet warmer mag zetten dan 40 graden. Hierdoor kan je langer genieten van de producten en blijven ze het langst mooi. Op die manier blijft het draagcomfort lang behouden en blijf jij je goed voelen in de Scania kleding!

Vragen? Neem contact met ons op!

Mochten er vragen zijn over de Scania kleding in de webshop, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06 11 02 84 50 of stuur een mail naar info@truckinn93.nl. Onze medewerkers helpen je graag!

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid