fbpx
Selecteer een pagina

Strandlaken truck

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heb je een vakantie geboekt, maar ben je nog op zoek naar een strandlaken met de opdruk van een truck? Zoek dan niet langer en bekijk het aanbod van TruckInn93. Wij verkopen alles, maar dan ook alles, voor de truckers en vrachtwagenfans onder ons.

Een strandlaken met een opdruk van een truck maakt je vakantie compleet

Naast een strandlaken, verkopen wij ook andere producten die zijn voorzien van een opdruk met een truck. Denk hierbij aan hoodies, broeken, T-shirts, longsleeves, jassen, petten en meer. Geef het strandlaken cadeau of trakteer jezelf. Het is helemaal aan jou. Eén ding is namelijk zeker; hier slaag je gegarandeerd.

Binnen twee werkdagen verzonden

Hoe heb je ooit op vakantie kunnen gaan zonder een strandlaken met de opdruk van een truck? Breng er daarom deze zomer verandering in en bestel het snel in onze webshop. Wanneer je de bestelling plaatst, zorgen wij dat hij binnen twee werkdagen verzonden is! Zo heb je het strandlaken met de opdruk van een truck snel in huis! Mocht het toch niet helemaal in de smaak vallen, dan kan je je bestelling eenvoudig retour sturen. Voor meer informatie kan je bellen naar 06 11 02 84 50 of een mail naar sturen naar info@truckinn93.nl.

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid