fbpx
Selecteer een pagina

Trucker pet kopen

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ben je een trucker of wil je een vrachtwagenchauffeur verrassen door een pet voor hem of haar te kopen? Dan vind je in de webshop van TruckInn93 precies de kledingstukken en accessoires die jouw voorliefde voor het truckerbestaan bevestigen. Ga voor een model met grappige opdruk of kies voor een stoere variant. Naar wat voor kleuren, vormen of maten truckerspetten jij ook zoekt, in onze webshop vind je precies wat je nodig hebt.

Als trucker kom je bij ons een pet kopen

Niets zit zo comfortabel als een pet. Het is een ideale manier om het hoofd warm te houden in de winter, maar koel te blijven in de zomer. Het beschermt je op een stijlvolle manier tegen de zon, zodat jij je beter op de weg kan focussen. En een ander bijkomend voordeel? Je hebt omkijken meer naar je kapsel! Kies uit de truckerspetten die bij jou stijl past en kies voor het model waar jij het warm van krijgt.

Vind alles voor de trucker in onze webshop

Naast een pet, kan je in onze webshop ook andere kledingstukken voor een trucker kopen. Zowel voor mannen als vrouwen hebben wij:

  • Jassen
  • Longsleeves
  • Schoenen
  • T-shirts
  • Broeken

Bestel naast je favoriete truckerspetten ook andere kledingstukken en accessoires en draag het vak uit waar je trots op bent.

Eenvoudig besteld, snel in huis

Als vrachtwagenchauffeur zit je het gros van de tijd op de weg. Juist om die reden is het voor een trucker handig om petten, broeken of accessoires via onze webshop te kopen. In de meeste gevallen heb jij je bestelling al binnen twee werkdagen in huis. Wanneer jij dan thuiskomt van een verre rit, liggen de truckerspetten thuis op je te wachten. Wil je meer weten over ons aanbod? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 11 02 84 50. Daarnaast is het mogelijk om een e-mail te sturen naar info@truckinn93.nl.

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid