fbpx
06-11028450 info@truckinn93.nl

Rating: / 10, gebaseerd op reviews

Selecteer een pagina

Trucker shirt

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Een trucker shirt is een stoere en grappige manier om iedereen te laten zien dat jij de beste baan van de wereld hebt. Ook als cadeau voor een vrachtwagenchauffeur is een trucker T-shirt een origineel geschenk voor iedere gebeurtenis. Bestel op TruckInn93 de kledingstukken in de maat, de kleur en het model waar jij naar op zoek bent. Zowel voor mannen als vrouwen vind jij het T-shirt waar jij ieder trucker blij mee maakt.

Iedere trucker is op zoek naar dit shirt

In de bekende kledingketens is voldoende kleding te vinden. Toch past het vaak niet bij de smaak waar een vrachtwagenchauffeur van houdt. Juist daarom hebben wij een groot online assortiment met de meest uiteenlopende kleding. Van een trucker shirt met een grappig opdruk tot een stoer exemplaar. Maak jezelf of een trucker blij en bestel online het T-shirt waar jij je lekker en comfortabel in voelt.

Verschillende soorten kleding

Wist je dat wij voor de trucker meer hebben dan alleen een tof shirt? Kies uit een van de kledingstukken en versterk je stoere of grappige imago. Zo hebben wij in onze webshop:

  • Jassen
  • Longsleeves
  • Broeken
  • Schoenen
  • Accessoires

Bestel je favoriete kleding online

Een vrachtwagenchauffeur rijdt bijna al zijn werkuren rond op de weg. Het kan daardoor lastig zijn om kleding te kopen in de winkel. Maak daarom gebruik van onze onlinebestelmogelijkheid en kies voor het trucker T-shirt dat bij jou past. Dan draag jij voordat je het weet jouw favoriete kleding. Na het plaatsen van de bestelling zetten wij alles op alles om de producten binnen twee werkdagen naar jouw adres te sturen. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je ons bereiken via 06 11 02 84 50. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen. Dit kan via info@truckinn93.nl.

 

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid