fbpx
06-11028450 info@truckinn93.nl

Rating: / 10, gebaseerd op reviews

Selecteer een pagina

Truckshop kleding

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wanneer je op zoek bent naar een truckshop met stoere truckers kleding, kan het soms een lange speurtocht zijn naar de juiste kledingstukken. Wanneer je de online zoektocht voortzet bij TruckInn93, is de kans aannemelijk dat vindt waar je naar op zoek bent. Van truien met grappige opdruk tot stoere broeken en van petten in verschillende kleuren tot accessoires speciaal voor vrachtwagenchauffeurs. In onze truckshop vind je exact de kleding waar de truckers het warm van krijgen.

Een truckshop met een ruim aanbod aan kleding

Ben je op zoek naar kleding waar het hoofd van truckers van op hol slaat? Dan doe je er goed aan om onze online truckshop met unieke kleding en accessoires te bekijken. Je vindt een ruim aanbod aan:

  • Broeken
  • Jassen
  • T-shirts en longsleeves
  • Hoodies en sweatshirts
  • Schoenen
  • Accessoires

Kies voor een opdruk, afbeelding of kleur die bij jou past. Val op een bijzondere manier op en voel je lekker in de kleding die écht bij je past.

Handig voor iedere trucker: laat je bestelling thuisbezorgen

Een vrachtwagenchauffeur zit het grootste deel van zijn werktijd op de weg. Doordat het ritme en de werktijden van truckers soms afwijken van de 9-tot-5-maatschappij, hebben wij de uitkomst voor de hardwerkende trucker. Bestel online je favoriete kleding in onze online truckshop en vind de artikelen waar de echt truckers wild van worden. Na het plaatsen van de bestelling zorgen wij dat jouw producten binnen twee werkdagen jouw kant op komen. Heb je vragen over ons aanbod? Of wil je meer informatie over het bestellen en verzenden van onze producten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06 11 02 84 50. Daarnaast is het ook mogelijk een e-mail te sturen naar info@truckinn93.nl.

 

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid