fbpx
06-11028450 info@truckinn93.nl

Rating: / 10, gebaseerd op reviews

Selecteer een pagina

Vrachtwagenchauffeur kleding

Please install WordPress SEO by Yoast plugin and enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Ben je als vrachtwagenchauffeur op zoek naar stoere kleding die jou als gegoten zit? Of ken jij een trucker die wel een cadeau verdiend heeft? Dan vind je in de webshop van TruckInn93 exact de kleding en accessoires waar vrijwel iedere vrachtwagenchauffeur naar op zoek is. Van broeken tot T-shirts en petten tot jassen. Alle kleding die met de vrachtwagen te maken heeft, hebben wij online in onze webshop.

Een vrachtwagenchauffeur is op zoek naar dit soort kleding

Vergelijken met andere banen, zijn truckers over het algemeen trots op hun baan. Het leven in de vrachtwagen is eerder een levensstijl, waar bijbehorende kleding natuur niet bij mag ontbreken. Daarom vind je bij ons stoere trucker kleding in verschillende kleuren en shirts met grappige teksten, waar de spot gedreven wordt met de vrachtwagenchauffeur. Zowel voor mannen als vrouwen hebben wij in verschillende maten en kleuren de kleding die je wil dragen wanneer je vrachtwagenchauffeur bent.

Bestel je favoriete kleding eenvoudig vanuit je cabine

Als vrachtwagenchauffeur ben je veel onderweg. Daardoor kan het lastiger te zijn om naar een kledingwinkel te gaan. Om die reden is onze webshop in het leven geroepen. Bestel je favoriete kleding eenvoudig vanuit de cabine van je vrachtwagen, natuurlijk wel vanaf een parkeerplaats. Vind de modellen, maten en kleuren die bij jou passen of verras eens een ander. Naar wat voor kleding je ook op zoek bent, wij hebben wat een vrachtwagenchauffeur nodig heeft. Doordat je bestelling meestal binnen twee werkdagen verzonden wordt, heb jij voordat je het weet je producten in huis.

Neem contact met ons op bij vragen

Het kan zijn dat je op zoek bent naar speciale maten of modellen, maar het even niet kan vinden. Neem in dat geval contact met ons op, zodat wij je aan je favoriete product kunnen helpen. Dit doe je door te bellen naar 06 11 02 84 50. Ben je overdag op de weg en wil je ‘s avonds contact met ons opnemen? Dan stuur je beter een e-mail naar info@truckinn93.nl.

 

Anderen bekeken ook:

 

 

 

 

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid